Suicide Silence

Forum rules
Pročitajte PRAVILA FORUMA!
Pročitajte PRAVILA ZA MUZIKU!
Post Reply
Neyo
Registered user
Registered user
Posts: 348
Joined: 14 Jan 2015, 22:30
Reputation: 0
Age:: 21

Suicide Silence

#1

Post by Neyo » 25 May 2016, 00:01

Suicide Silence je americki deathcore band iz Riversajda (Kalifornija). Osnovani su 2002 i imaju 4 studijska albuma , 4 epa , 3 demoa i 11 muzickih video snimaka. Doneli su masivnu popularizaciju ovog zanra muzike , za cijeg se stvaraoca smatraju bendovi Earth Crisis (sada metalcore) i Suffocation (sada death metal). Imali su trojicu vokalista : prvi je Tanner Womack koji je izbacen iz benda zbog nepostovanja pravila nakon samo 1 demo albuma , drugi je Mitch Lucker koji je u bendu bio od 2002 do kraja 2012 (1984 - 2012 rip). Treci i trenutni vokalista je Eddie Hermida , koji je u bendu od 2013 a on je u isti dosao iz benda All Shall Perish. Najveca nagrada koju su dobili je bila 2009 godine od strane magazina "Revolver" i to nagradu Zlatnog Boga - za "najbolji novi talenat". Najavili su izlazak novog albuma u 2016 godini.

Mitch Lucker
Spoiler: show
Image
Spoiler: show
Image
Spoiler: show
Image
Spoiler: show
Image

Neyo
Registered user
Registered user
Posts: 348
Joined: 14 Jan 2015, 22:30
Reputation: 0
Age:: 21

Re: Suicide Silence

#2

Post by Neyo » 25 May 2016, 00:36

O Mitchu : Mitch Adam Lucker rodjen 20 oktobra 1984 , umro 1 novembra 2012. Svoju karijeru je poceo u bratovom bendu , radeci kaver pesama Hatebreed-a. Kasnije su 2002 Chris Garza i on osnovali bend pod imenom Suicide Silence. Pisao je sve tekstove pesama , koje su cesto bile anti religiozne. Rekao je da su bendovi koji su uticali na njega , i takoreci ga naterali da napravi svoj bend - Korn , Slayer , Sepultura , Deftones... Prvi album koji je radio je pod imenom The Cleansing koji je postao jedan od najprodavanijih albuma izdavaca Century Medije , drugi album pod imenom No Time To Bleed izasao je 2009 godine , a treci i poslednji pod imenom The Black Crown 2011. U poslednjem albumu lirike pesama su skoro pa totalno izgubile anti religiozne komponente. Mitch je o lirici iz poslednjeg albuma rekao sledece: "I'm not trying to put people's beliefs down – it's about me and my life. This is my head cracked open and poured on the paper! I still have the same beliefs and same views, but I'm more open to everything. At this point in my life, I don't see the good in making people hate you for something you say. This record is for everybody". Bio je poznat kao covek velikog srca , covek koji je pomagao onima koji su imali znatno manje od njega i koji nikada nije zaboravio kako je dosao do slave hvalivsi svoje fanove svaki put kada mu je ukazana prilika. Rekao je da nije njih , ne bi bilo ni nas. Takodje je bila poznata enegricnost sa kojom je izlazio na binu svaki put , i cuveni pokret nazvan "Lucker Stomp". Bio je jedan od najboljih live vokalista koji je svet ikada video. Ozenio se 2010 i ima cerku Kenadee koja je rodjena 2007 godine. Bio je veliki fan tetovaza , i skoro mu je celo telo bilo prekriveno istim. Bio je poznat kao veliki ljubitelj zivota , sto se da videti iz njegovih citata , a takodje i iz njegovih lirika u pesmama. Poginuo je 1 novemra 2012 godine kada se sa svojim motorom zakucao u banderu. Nakon smrti odrzano je bdenje kome je prisustvovalo oko 400 osoba. Takodje je odrzan i humanitarni koncert u njegovo ime , pod nazivom "Ending is the Beginning" koji je za cilj imao podizanje novca za osiguravanje skolovanja Mitchove cerke.

The Lucker Stomp Video o Humanitarnim poduhvatima Video o njegovim tetovazama Video o Mitchovom zivotu Memorial Show Live performances

Neyo
Registered user
Registered user
Posts: 348
Joined: 14 Jan 2015, 22:30
Reputation: 0
Age:: 21

Re: Suicide Silence

#3

Post by Neyo » 25 May 2016, 00:39

The Cleansing full album No Time To Bleed full album The Black Crown full album You Can't Stop Me full album (Eddie Hermida)

Post Reply

Return to “Rock / Metal / Blues / Jazz / Soul / Country”