Page 1 of 1

[ Rezultati Finala ]

Posted: 17 Apr 2016, 23:01
by Ax.
Evo posle dosta nesuglasica i raznih okolnosti zavrsio se turnir. Hocu da se zahvalim svima koji su ucestvovali na turniru i koji su pomogli da se ovako nesto dogodi u ovoj zajednici. Bez obzira na sve sto se izdesavalo, imamo tri pobednika na turniru. To su kkk (no one), 2fast4you i Gony. Ovi momci su presli svaku granicu igre sa awp-om. Podigli su takav nivo igre do savrsenstva. I cast mi je velika igrati sa ovim ljudima.

Ono sto sve zanima, tim claude (gonijev) je ostao bez igraca (hema), pa se pravo finale nije ni odigralo. Privatni je razlog i necemo u tome da zalazimo. Odigrao se prijateljski mec, gde je tim SBF-a dozvolio Gony-u da odabere nekog igraca sa turnira i da se mec odigra i ispostuje.

Rezultat tog meca iznosio je 3:2 za claude u mapama.
awp_map_fair (SBF 25:23 Claude)
awp4one (SBF 7:16 Claude)
awp_india (SBF 17:19 Claude)
awp_space (SBF 16:6 Claude)
awp_gowenna (SBF 5:16 Claude)


Sto se tice meca za 3. mesto, ukoliko zele i nadju vremena tim Hell i tim PsY Trance, moci ce da odigraju kada god budu hteli. Mec nije odigran zbog obaveza timova, ali ne znaci da nece biti nekog lepog dana.

Vas Midnight Team :ax

Re: [ Rezultati Finala ]

Posted: 18 Apr 2016, 10:10
by Gony
Svaka cast fastu i kkk-u,odigrali su maestralno.Mogu vam reci da su ovo bili ubedljivo najkvalitetniji mecevi na kojima sam igrao do sada,ovakav nivo igre se ne vidja svaki dan:) Takodje sve pohvale za mog saigraca u finalu,nema sta master je u pitanju, u svakom pogledu:)

Re: [ Rezultati Finala ]

Posted: 18 Apr 2016, 15:28
by Cira '95
Cestitam pobednicima :),zao mi je sto nisam gledao mec koji je sigurno bio pravi spektakl za sve ljubitelje awp-a :)
Sledeci put ce biti jos bolje sigurno :)

Re: [ Rezultati Finala ]

Posted: 22 Apr 2016, 00:11
by _J_o_e_
rekao sam ja da ce ovaj citer da osvoji :D