Page 1 of 1

Pitanje

Posted: 14 Aug 2017, 11:53
by Бојан.Тасески.
zdravo neznam dali je ovo za tu ali eto neznam gde da pitam za ovo
Imam cs 1.6 i igram na midnight awp server i sam 5000level.. epa pitanje mi je kad obrisem cs i odnovo instaliram i kad udjem na awp nema mi levele.. sve od pocetka.. i trazio sam od heada da mi vrate levele.. i vratili su mi.. pitanje mi je kako da zacuvam levele.. koji cs treba da instaliram ili neznam sto da uradim za kad opet obrisem cs i opet instaliram da mi stoje levele kao prethodni put
Hvala puno
-nisam iz srbije zato neznam dobro da pricam

Re: Pitanje

Posted: 14 Aug 2017, 12:10
by Ax.
Svaki put kad ubacis drugi cs ili obrises tvoj Steam ID se menja. Leveli se cuvaju u bazi na serveru na osnovu vasih SteamID-a. Tako da ti tu ne mozes nista da uradis, promenom ID-a kreces sa novim od 0 svaki put. Jedino sto mozes je da zatrazis od nekog head admina ili admina da ti da levele natrag ukoliko te je vidjao na serveru i ukoliko si poznat.

Re: Pitanje

Posted: 14 Aug 2017, 12:13
by Бојан.Тасески.
Ax. wrote:Svaki put kad ubacis drugi cs ili obrises tvoj Steam ID se menja. Leveli se cuvaju u bazi na serveru na osnovu vasih SteamID-a. Tako da ti tu ne mozes nista da uradis, promenom ID-a kreces sa novim od 0 svaki put. Jedino sto mozes je da zatrazis od nekog head admina ili admina da ti da levele natrag ukoliko te je vidjao na serveru i ukoliko si poznat.
bio sam admin
cak i ti me znas nick mi je bio Andjeo'