Ventilator.

Axel
AWP Admin
AWP Admin
Posts: 253
Joined: 19 Sep 2015, 22:49
Reputation: -6
Location: Zemun
Age:: 27
Contact:

Ventilator.

#1

Post by Axel » 16 Sep 2016, 21:37

Poz ljudi jel postoji neka mogucnost da se uspori fan speed ventilatora
jbt radi u max brzini a msm da nema potrebe uji ko traktor juce kupio
?

User avatar
Ax.
Administrator
Administrator
Posts: 2444
Joined: 09 Dec 2014, 11:10
Reputation: 66
Gender:
Age:: 25
Contact:

Re: Ventilator.

#2

Post by Ax. » 16 Sep 2016, 21:54

Postoji :)

Axel
AWP Admin
AWP Admin
Posts: 253
Joined: 19 Sep 2015, 22:49
Reputation: -6
Location: Zemun
Age:: 27
Contact:

Re: Ventilator.

#3

Post by Axel » 16 Sep 2016, 21:56

znao sam da ces se ti javiti, posle svega sto si uradio za mene bilo mi glupo da te cimam XD

User avatar
Ax.
Administrator
Administrator
Posts: 2444
Joined: 09 Dec 2014, 11:10
Reputation: 66
Gender:
Age:: 25
Contact:

Re: Ventilator.

#4

Post by Ax. » 16 Sep 2016, 21:59

Jel cpu kuler ?

Axel
AWP Admin
AWP Admin
Posts: 253
Joined: 19 Sep 2015, 22:49
Reputation: -6
Location: Zemun
Age:: 27
Contact:

Re: Ventilator.

#5

Post by Axel » 16 Sep 2016, 22:06

obican ventilator

User avatar
Ax.
Administrator
Administrator
Posts: 2444
Joined: 09 Dec 2014, 11:10
Reputation: 66
Gender:
Age:: 25
Contact:

Re: Ventilator.

#6

Post by Ax. » 16 Sep 2016, 22:08

Jel na procesoru, grafickoj, napajanju ili neki u kucistu ovih dimenzija (http://prntscr.com/ciutgm) ?

Ukoliko je neki dodatni case kuler verovatno je vezan samo na napajanje a ne na plocu. Ukoliko je prikljucen na poloci postoji mogucnost kontrolisanja brzine, ukoliko je samo pridodat napajanju radi maksimalnom brzinom.

Axel
AWP Admin
AWP Admin
Posts: 253
Joined: 19 Sep 2015, 22:49
Reputation: -6
Location: Zemun
Age:: 27
Contact:

Re: Ventilator.

#7

Post by Axel » 16 Sep 2016, 22:37

Trazio sam na ploci dal ima taj dzek ali nema,nasao sam na posebno odvojenim kablovima morao sam uz neki dodatak da prikljucim

irish
Registered user
Registered user
Posts: 650
Joined: 09 Dec 2014, 16:27
Reputation: 0
Age:: 39

Re: Ventilator.

#8

Post by irish » 16 Sep 2016, 23:02

ventilator može da ima 2, 3 ili 4 žice.

sa 2 je običan ventilator, uključiš i on se vrti.
sa 3 imaš povratnu vezu koliko brzo se okreće.
sa 4 imaš povratnu vezu + možeš da mu menjaš brzinu.

ako na matičnoj imaš konektor sa 4 pina spojiš ga tu pa iz biosa možeš da mu menjaš brzinu.

irish
Registered user
Registered user
Posts: 650
Joined: 09 Dec 2014, 16:27
Reputation: 0
Age:: 39

Re: Ventilator.

#9

Post by irish » 16 Sep 2016, 23:09

A što se tiče buke, mene je to u početku jaaaako maltretiralo,
dok nisam došao na ideju da lepo izbacim komp u drugu sobu.

Probušio sam rupu u zidu od oko 8cm, stavio kanalizacionu cev, zamalterisao
to sa strane šta je otpalo, kroz cev provukao kablove i zapušio rupu novinama...

APSOLUTNA TIŠINA

Axel
AWP Admin
AWP Admin
Posts: 253
Joined: 19 Sep 2015, 22:49
Reputation: -6
Location: Zemun
Age:: 27
Contact:

Re: Ventilator.

#10

Post by Axel » 16 Sep 2016, 23:50

Pametno resenje.
Ventilator je sa 3pina ako dobro video i dobio sam nastavke sa 4 pina veci dzek i morao sam taj sa 3 pina da prikacim na 4 da bih povezao.
Nigde na ploci nisam nasao sa 3pina sem sto mi je na cpu 4pina.

Locked

Return to “Rešeni Problemi / Solved Problems”