Register

Or login with social networks:
Close modalMape

06 Aug 2017, 16:17
Posts: 1
Gender: None specified
Age: 21
Points: 138
Has liked: 0 time
Been liked: 0 time
Zdravo ljudii :D
Znam neke od starih igrača i admina sa ove zajednice, pa smo pričali malo o mapama na serveru. Mislim da bi trebalo malo da napravite bolji map cycle, jer ide 5 loših mapa, pa 2 dobre, pa opet tako...Neke mape po mom mišljenju ne treba uopšte da se igraju. Evo moj prijedlog za mape, pa ih stavite kojim hoćete redoslijedom.
1.awp_india
2.awp_map_fair
3.awp4one
4.awp_dunes
5.awp_talibia
6.awp_dust
7.fy_snow2009

Eto, po mom mišljenju je bolje igrati manje, ali boljih mapa, nego da se igraju neke bezveze i da tako bolji igrači izađu sa servera dok ne bude opet neka normalnija mapa ;)
06 Aug 2017, 17:45
Bazooka Admin
User avatar
30 months of membership30 months of membership30 months of membership30 months of membership30 months of membership
Posts: 196
Gender: Male
Age: 23
Points: 6639
Has liked: 16 times
Been liked: 19 times
Cao i tebi :)

Slazem se sa tobom i verujem da vecina nas stalnih i boljih igraca bi volela da je tako, manji broj mapa ali tih poznatijih i boljih da se vrte i to je to. Ali verujem da bi to dosadilo jako brzo, pogotovo ovim pocetnicima i strancima sto su slabi za awp, a takvih ima dosta vise od nas stalnih igraca.. Server odrzavaju u zivotu takvi i zato je tako sa mapama vec godinama. Siguran sam da su i probali prethodnih godina tako nesto ali moguce da nije islo..

Sve ti je ovo moje misljenje, pisem ti jer slabo ko ulazi na forum jer je sve nesto u kurcu, pa cisto da imas odgovor. :)

Return to Vaši predlozi i kritike

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest